Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

/milieu

Lynn Thijssen | Milieu

Lynn is sinds 2016 werkzaam bij Lybrae. Momenteel werkt zij bij de provincie Limburg als technisch vergunningverlener Wet Natuurbescherming.

Lybrae bood me de mogelijkheid te gaan werken in de richting waarin ik had gestudeerd. Mijn eerste project was bij de provincie Limburg. Een mooie en interessante opdracht.

Je bent bij Lybrae zeker geen ‘nummertje’. Ik werd persoonlijk en open ontvangen. Dat gaf me direct een goed gevoel. Je krijgt persoonlijke begeleiding en er wordt ook regelmatig met je geëvalueerd. Werken bij Lybrae draagt op verschillende vlakken bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Je komt bij verschillende opdrachtgevers terecht en voert uiteenlopende projecten uit. Je werkt steeds met andere mensen samen.

Werken bij Lybrae is ontzettend leerzaam. Door de afwisseling in werk krijg je veel verschillende inzichten en indrukken.

Gedurende mijn eerste project bij de provincie Limburg kwam ik erachter dat ik meer naar buiten wilde. Die wens heb ik ook uitgesproken. Vanuit Lybrae kreeg ik, samen met acht andere young professionals, de mogelijkheid een traineeship te volgen voor toezicht en handhaving milieu. Dit bestond uit een aantal opleidingsdagen en het meelopen met een andere handhaver milieu. Eerst kwamen algemene zaken aan bod. Daarna werd er technisch dieper op ingegaan en werd er een splitsing gemaakt tussen agrarisch en industrie. Daarover kreeg je vervolgens verdiepingslessen. Dat maakte het een super interessant en leerzaam traineeship.

Als je bij Lybrae aangeeft wat jouw interesses zijn en waar jouw ambities liggen, gaan zij daarmee aan de slag.

Ze gaan specifiek voor jou op zoek. Daarbij houden ze rekening met jouw voorkeuren. Niet alleen op het gebied van vakinhoudelijke kennis, maar ook praktisch zoals reisafstand en mogelijkheden om thuis te werken. Ze stellen zich flexibel op, jouw voorkeuren staan altijd centraal.

Lybrae biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zoals ook de young talent bijeenkomsten. Deze worden speciaal georganiseerd voor starters. Je deelt daar kennis met mensen van jouw leeftijd, die ook in andere vakgebieden werkzaam zijn en bouwt tegelijkertijd een breed netwerk op. Dat maakt het interessant, zeker voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om hier tijd in te investeren.

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket