Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

/civiele techniek

Jim Janssens | Civele techniek

Jim is sinds 2016 werkzaam bij Lybrae. Momenteel werkt hij bij de gemeente Halderberge als projectbegeleider civiele techniek.

Ik wilde heel graag werken in de regio West-Brabant. Daarnaast zocht ik zekerheid en dat kon Lybrae me bieden.

Toen een project bij mijn vorige werkgever ten einde liep, kwam Lybrae op mijn pad. De positieve gesprekken gaven me direct een goed gevoel. Er werd oprecht naar me geluisterd wat ik wilde en dat deed me besluiten de stap te zetten. Vervolgens was alles binnen no-time geregeld.

Lybrae had direct een aantal vacatures beschikbaar en ik mocht dan ook al snel op gesprek bij een aantal opdrachtgevers, waaronder ook bij de gemeente Halderberge. Dat klikte direct vanuit beide partijen. Ik vind werken heel leuk, maar vind privé nog veel belangrijker. Daarom wilde ik ook bewust in deze regio werken. Nu ben ik minder tijd kwijt met reizen.

Werken in de regio, interessante projecten en een fantastisch team om mee samen te werken. Ik zit helemaal op mijn plek.

Ik haal veel voldoening uit de projecten die ik realiseer bij de gemeente Halderberge, omdat ik me hier thuis voel. De werkzaamheden zijn ontzettend interessant en je wordt echt opgenomen in het team.

Lybrae investeert in je. Dit doen ze door middel van kennis- en netwerkbijeenkomsten, maar ook door te faciliteren in opleidings- en trainingsmogelijkheden. Er wordt tijd en geld vrijgemaakt voor het volgen van een cursus of opleiding die aansluit bij de werkzaamheden die je uitvoert bij opdrachtgevers.

Je wordt gewaardeerd en er wordt goed naar je geluisterd. Dat zie je vooral terug in de manier waarop mensen contact met je leggen en onderhouden. Ik zit hier zeker op mijn plek en ben blij dat Lybrae mij binnen heeft gebracht bij de gemeente Halderberge.

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket