Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

/bouwkunde

Harold Verkuijlen | bouwkunde

Harold is sinds 2015 werkzaam bij Lybrae. Momenteel werkt hij bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) als plantoetser constructief/bouwtechnisch en vergunningverlener bouwen voor provinciale inrichtingen.

Harold is van oorsprong constructeur. Toen hij besloot vanuit Lybrae voor diverse gemeenten te gaan werken, maakte hem dat ontzettend enthousiast. Je kijkt dan veel breder naar een bouwproces.

Tijdens zijn werk bij ODZOB komt die brede kijk op het bouwproces goed van pas. “De opdrachten die dagelijks bij ODZOB binnenkomen zijn zeer divers. Dat houdt het werk gevarieerd en daar voel ik mezelf ook het prettigst bij. Ik wil niet 40 uur in de week met constructies bezig zijn. De afwisseling maakt het juist interessant.”

“Toen Lybrae op mijn pad kwam, wilde ik vooraf weten wat mijn eerste project werd. Je hebt tenslotte een goede baan en vast contract. Dat wilde ik niet zomaar opgeven. Mijn eerste project was het optimaliseren en digitaliseren van interne processen vergunningen bij de gemeente Baarle Nassau. Daar ontstond meteen een klik. Daarna ben ik bij ODZOB terecht gekomen.”

Ik heb er zeker geen spijt van dat ik de stap destijds heb genomen. Ik heb gevonden wat ik zocht.

“Lybrae biedt mij de kans om niet alleen kennis, maar ook mijn manier van organiseren en plannen te delen. Dat vergt wel wat inlevingsvermogen aangezien iedere gemeente op een andere manier werkt. Je moet je makkelijk thuis kunnen voelen en aan kunnen passen.

Onlangs ben ik gestart met een cursus ter verdieping van mijn kennis en uit persoonlijke interesse. Ook zijn er vanuit Lybrae mogelijkheden om studenten of junioren te begeleiden. Als je dat wil, wordt er ruimte gecreëerd en denken ze daarin met je mee. Lybrae denkt met jou mee en volgt je. Er is regelmatig contact via telefoon of bijeenkomsten, met contactpersonen, maar ook met vakgenoten.”

Lybrae investeert niet alleen in de mensen, maar ook in het bedrijf en in de toekomst van het bedrijf. Dat vind ik zeker zo belangrijk.

 

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket