Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Werken bij Lybrae

Wij zetten kennis in met daadkracht. Daarin zijn we leidend en hier zijn we trots op! Samen vormen wij een winnend team en zijn we: Lybrae, leading brains.

Wij creëren samen met jou carrièrekansen waarbij we uitgaan van jouw persoonlijke behoeften. Jij kiest jouw pad, jij bent leidend, jij bent onze trots! Binnen jouw expertise krijg jij bij ons de kans jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen. Jij wordt door ons vakinhoudelijk opgeleid en persoonlijk getraind. We geven je de vrijheid om jouw ambities waar te maken, rekening houdend met de balans tussen werk en privé. De kennis en ervaring die jij bezit, maken jou dé consultant.

WERKEN BIJ LYBRAE BETEKENT VOOR JOU:

LYBR_werken_bij_Lybrae_ICONEN4.pngDynamiek en afwisseling
Door een diversiteit aan projecten

 

LYBR_werken_bij_Lybrae_ICONEN5.pngKennis en deskundigheid
Door de combinatie van advies en detachering

 

LYBR_werken_bij_Lybrae_ICONEN6.pngContinuïteit en samenwerking
Door langdurige samenwerking en het delen van kennis

LYBR_werken_bij_Lybrae_ICONEN.pngOpleidingen en trainingen
Uitgaand van jouw persoonlijke behoeften

 

LYBR_werken_bij_Lybrae_ICONEN2.pngAmbitie en ontwikkeling
Volop ruimte voor het ontwikkelen van jouw kwaliteiten
LYBR_werken_bij_Lybrae_ICONEN3.pngVrijheid en flexibiliteit
Zowel op je werk als privé

Wij zijn Lybrae

We zijn een enthousiast, hecht team. Mensen met ambitie, die kennis inzetten met daadkracht. Daarin zijn we leidend en hier zijn we trots op!

Benieuwd wat onze consultants voor je kunnen betekenen?
Wij helpen je graag verder.

Dit is werken bij Lybrae

Onze organisatie draait om mensen, ieder met eigen kwaliteiten en specialismen. Zij zijn de sleutel tot succes. Door opleidingen en trainingen houden we vakinhoudelijke kennis op hoog niveau en ontwikkelen we sociale vaardigheden. We delen kennis, ervaringen en gezelligheid met elkaar tijdens onze kennis- en netwerkbijeenkomsten. Dit resulteert in een hecht (kennis)team.

De professional

Als professional binnen jouw specialisme weet jij als geen ander wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw ambities liggen. Samen creëren we carrièrekansen en bekijken we hoe we jouw ambities waar kunnen maken. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, maar ook door het geven van netwerkbijeenkomsten en het coachen van junioren.

Kies jij voor werken bij Lybrae? Dan kies je voor een no-nonsense organisatie met enthousiaste collega’s waar kennis met elkaar wordt gedeeld. Dat maakt ons samen sterk en succesvol.

Opleidingen

Kies jij voor werken bij Lybrae? Dan kies je voor een no-nonsense organisatie met enthousiaste collega’s waar kennis met elkaar wordt gedeeld. Dat maakt ons samen sterk en succesvol.

De omgeving waarin wij werken verandert continu. Bij Lybrae zorgen wij ervoor dat jij de benodigde kennis opdoet en mee verandert met jouw omgeving. Vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van sociale vaardigheden. Dit doen we niet alleen door kennis met elkaar te delen tijdens kennis- en netwerkbijeenkomsten, maar ook door jou op te leiden en te trainen binnen jouw specialisme. We kijken naar jouw persoonlijke opleidingsbehoeften waarmee jij groei voor jezelf wilt creëren en realiseren. Ons netwerk aan trainers zorgt er met interne en externe trainingen voor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en dat jij dit direct kunt toepassen in de praktijk.

Kies voor werken bij Lybrae.

Traineeships

Een afgeronde opleiding bouwkunde, ruimtelijke ordening, milieukunde, civiel of rechten? Onze traineeships zorgen voor een vliegende carrièrestart!

Op basis van je opleidingsrichting en interesses stellen we een traineeship op maat samen, toegepast op jouw vakgebied. Vanaf dag één zorgen wij ervoor dat jij dé consultant wordt! Jij bent leidend en bepaalt je eigen route. Je wordt bij ons persoonlijk begeleid en leert van ervaren collega’s binnen het vak door kennis te delen. Je wordt niet alleen theoretisch opgeleid, maar ook getraind op sociale vaardigheden en past dit direct in de praktijk toe, volgens het 70-20-10 principe (blended learning). Je bouwt je kennis op door opleidingen/trainingen (10%) in combinatie met feedback en coaching (20%), om deze kennis vervolgens toe te passen in jouw dagelijkse praktijk (70%). Binnen een jaar heb jij een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt. Want jouw kennis is onze kracht, daarin investeren we graag.

Nog niet afgestudeerd, maar wel geïnteresseerd in de kansen die Lybrae jou te bieden heeft? Wij hebben diverse partnerships met hogescholen en universiteiten. Daar vind je ons regelmatig op events en beurzen. We organiseren workshops over uiteenlopende onderwerpen die voor jou interessant zijn. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor een actueel overzicht van onze activiteiten.

Kies voor een vliegende carrièrestart bij Lybrae.

Stages

Een stage of afstudeeropdracht bij ons op kantoor geeft jou de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Lybrae is een erkend leerbedrijf. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied. Je ervaart ook hoe het is om bij Lybrae samen te werken met enthousiaste en ervaren collega’s die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Je leert het bedrijfsleven kennen en ervaart de mogelijkheden die Lybrae biedt na het afronden van jouw studie.

Kies voor een uitdagende stage bij Lybrae.

Uitgelichte vacatures

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket