Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Van studiegenootjes en vriendinnen naar collega’s

We spreken Sevgi Aslan, 27 jaar oud, afgestudeerd als rechtsgeleerde aan de universiteit in Tilburg en sinds oktober 2019 in dienst bij Lybrae. Sevgi vertelt ons over het aandragen van haar vriendin en studiegenoot Sanne:

 “Ik ken Sanne al jaren via mijn studies wat uiteindelijk ook geleid heeft tot een mooie vriendschap. Na mijn start bij Lybrae studeerde Sanne af en ging ze op zoek naar een leuke nieuwe job. Ze wilde in eerste instantie bij een gemeente gaan werken, maar in de praktijk bleek dat de overstap van studie naar werk toch wat lastiger te zijn. Ik besloot Sanne te vertellen over de carrièremogelijkheden binnen Lybrae. Na haar enthousiaste reactie heb ik haar intern voorgesteld via het Brainpoints programma. In de periode dat ze gesprekken had bij Lybrae heb ik haar een uurtje meegenomen naar mijn werkplek en haar mijn werkzaamheden laten zien. Sanne was enthousiast en heeft vervolgens haar sollicitatieprocedure succesvol weten te doorlopen. Nu zijn we dus ook collega’s!

Momenteel werkt Sanne op een project bij de gemeente Boekel voor 2 dagen per week en werkt ze 3 dagen per week als casemanager bij Omgevingsdienst Nederland. Ik ben blij dat ik mijn studiegenootje en vriendin zo heb kunnen helpen aan de start van haar carrière. Ik wens haar heel veel werkplezier en succes! Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat ik via het Brainpoints programma een cadeaubon heb kunnen uitzoeken wat ik ga gebruiken voor mijn bruiloft in oktober!”, aldus Sevgi.

Als Lybrae adviseur kun jij net als Sevgi iemand uit jouw netwerk helpen aan een baan bij Lybrae. Voor meer informatie over het Brainpoints programma kun je contact opnemen met jouw accountmanager of mailen naar referral@lybrae.nl!

 

Sevgi-en-sanne2.png

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket