Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Van je passie je werk maken!

Vanaf heden mogen we Siri verwelkomen in het team van Lybrae als Adviseur binnen het vakgebied Bouw. Siri is 27 jaar oud, woonachtig in Maastricht, fotografeert in haar vrije tijd en kookt graag verscheidene lekkere gerechten. We spreken Siri tijdens haar eerste werkweek waarin ze ons vertelt over haar werk- en studie verleden en haar hart voor techniek.

“Ik heb altijd al een passie gehad voor techniek. Vanuit deze passie heb ik ook gekozen voor de MBO opleiding Bouwkunde aan het Summa College te Eindhoven. Ondanks dat ik de enige vrouw was binnen deze opleiding en hierdoor sceptisch gekeken werd naar mijn kennis en kunde van techniek, heeft mij dit nooit weerhouden van mijn keuze. Met vlag en wimpel ben ik dan ook binnen vier jaar geslaagd! Helaas was er tijdens de afrondende fase van mijn opleiding sprake van een ‘economische crisis’, waardoor de werkgelegenheid schaars was binnen dit domein. Ik heb toen gekozen om de HBO studie Social Work te volgen, welke ik ook succesvol afgerond heb. Ondanks het afronden van deze opleiding, in een totaal ander vakgebied, bleef het toch kriebelen om verder te gaan met mijn passie; techniek.

Tijdens mijn loopbaan als Industrieel Toezichthouder bij Omgevingsdienst Zuid-Oost Brabant, waar ik voornamelijk bezig was met toezicht houden op energiebesparende maatregelen, ben ik in contact gekomen met Lybrae. Toen ik de kans kreeg van Lybrae om te starten met een bouwkundig traineeship om mezelf verder te ontwikkelen, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Super leuk dat Lybrae dergelijke traineeships aanbiedt. Middels een intensief begeleidingstraject ga ik mezelf uitdagen, mijn kennis opfrissen en mezelf specialiseren op het gebied van bouwplantoetsing. Ik heb ontzettend veel zin om mijn bouwtechnisch inzicht naar een hoger level te tillen en nieuwe ervaringen op te doen!”, aldus Siri.

Siri we heten je van harte welkom bij Lybrae en wensen je heel veel (werk)plezier en succes met jouw traineeship!
Ben jij ook benieuwd hoe Siri vordert in haar traineeship? Houd onze kanalen goed in de gaten, over een paar weken updaten we je graag!

Siri-logo.jpg

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket