Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Terugblik jaarbijeenkomst

Op donderdagmiddag 20 februari jl. verzamelden alle kantoormedewerkers van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland in het Van der Valk hotel te Eindhoven voor de jaarbijeenkomst. Een middag waarin teruggeblikt werd op een mooi en succesvol 2019. Een jaar waarin we groei doorgemaakt hebben: in expertise, in collega’s, in aanbestedingen, maar ook ambitieuze doelen voor 2020 gesteld hebben.

De bijeenkomst werd geopend middels een presentatie van Marc Essers, directeur en oprichter van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland. Marc deelde onder andere de behaalde resultaten van het afgelopen jaar, ontwikkelingen en aanbestedingen, maar ook de doelen voor 2020 kwamen uitgebreid aan bod.

“2020 staat in het teken van verder groei realiseren, het versterken van ons onderscheidend vermogen en het vergroten van onze naamsbekendheid in Nederland. Voor onze medewerkers betekent dit dat wij nóg meer interessante projecten gaan uitvoeren, en daardoor meer ontwikkelingsmogelijkheden kunnen bieden. Voor onze opdrachtgevers betekent dit specialisten met de juiste kennis en ervaring, die gaan voor het allerbeste resultaat. Hierdoor zijn we in staat om onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen bij het realiseren van hun projectdoelstellingen. Onze professionals werken dag in dag uit hard aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling én die van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland. Dat is iets waar we als organisatie ontzettend trots op mogen zijn. We kijken uit naar een mooi en succesvol nieuw jaar", aldus Marc.

Afbeelding2.pngEr werd actief deelgenomen tijdens de bijeenkomst middels een quiz

Wij kijken terug op een leuke, gezellige en interessante jaarbijeenkomst boordevol nieuwe uitdagingen en kansen voor de toekomst. Ben jij klaar om met ons deze doelen waar te gaan maken en wil jij er volgend jaar tijdens de jaarbijeenkomst bij zijn? Bekijk hier onze vacatures!

 

 

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket