Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Projectbezoek Maankwartier Heerlen

Donderdag 6 juni heeft Lybrae Maastricht voor een groep van 49 studenten van Zuyd Hogeschool: Built Environment een presentatie gegeven over Lybrae en zusterorganisatie Omgevingsdienst Nederland. Deze presentatie werd gecombineerd met een projectbezoek aan het Maankwartier in Heerlen. 

Het Maankwartier is een prachtig ontwerp van kunstenaar Michel Huisman. Het is een mooi, nieuw stukje Heerlen. Met een station, winkels, cafés, een hotel, kantoren en woningen. Ook is het de nieuwe verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van de stad. Het wordt voor heel veel mensen dé manier om van het ene stadsdeel naar het andere te gaan. Tel daarbij op de vele bezoekers die dagelijks op weg zijn naar werk, wonen, winkelen of ander vertier in de stad en Heerlen heeft een plek om trots op te zijn.

Voor meer info, ga naar www.maankwartier.nl  

De studenten hebben middels een interactieve presentatie kennis gemaakt met Lybrae. Ook de ontwerper van het Maankwartier, Michel Huisman, heeft een informatieve en inspirerende presentatie gegeven. Er werd vooral ingezoomd op de kijk naar het bouwen en ontwerpen van vroeger en nu. Vooral de beleving van het bouwen én het gevoel dat bouwen en materiaalkeuze met een persoon kunnen doen. Na de presentaties heeft Michel Huisman iedereen begeleid met een wandeling door het Maankwartier. 

De positieve reacties over Lybrae en het projectbezoek waren overweldigend. Het gemiddelde tevredenheidscijfer van de studenten voor het projectbezoek en de presentaties was een 8,5.

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemersloket