Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Inschrijving Traineeship Vergunningverlening Milieu 2019 is geopend!

De inschrijving voor het Traineeship Vergunningverlening Milieu is geopend!

Het traineeship milieu vergunningverlening (industrieel/agrarisch) is opgezet om (startende) medewerkers in een periode van één jaar vakbekwaam te maken. Na afronden van het traineeship is de deelnemer in staat om zelfstandig milieumeldingen en milieuvergunningen te beoordelen, milieuaspecten te verantwoorden (considerance) en maatwerkvoorschriften te genereren. Alle relevante wetgeving, richtlijnen en (wettelijke)procedures komen uitgebreid aan bod. In het traineeship wordt naast de technisch inhoudelijke modules ook in gegaan op de ontwikkeling van soft-skills van de deelnemers. De modules die in het traineeship aan bod komen zijn afgestemd op de geldende kwaliteitscriteria.

Het lesprogramma van het traineeship bestaat totaal uit 17 lesdagen. In deze lesdagen komen totaal 17 modules (onderwerpen), een oefenexamen en het examen aan bod.

De basis van deze opleiding wordt gegeven door gerenommeerde hoofddocenten. Medio maart 2019 zal de opleiding starten. Het maximale aantal inschrijvingen is beperkt. Schrijf u daarom snel in!

Meer weten?  Neem contact met ons op via 040-2949005 of via Opleidingen@Omgevingsdienstnederland.nl

Kijk voor meer informatie ook eens op onze site over de traineeships.

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemersloket