Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Inschrijving Traineeship Toezichthouder Milieu 2019 is geopend!  

De inschrijving voor het Traineeship Milieu is geopend! Na een succesvolle editie in 2018 gaat het Traineeschip Milieu in 2019 opnieuw van start!

Het traineeship milieu (industrieel) is opgezet om startende medewerkers in een periode van één jaar vakbekwaam te maken. Na afronden van het traineeship is de deelnemer in staat om zelfstandig een milieucontrole uit te voeren, gesprekspartner te zijn voor de ondernemer en kennis toe te passen van de wet- en regelgeving. In het traineeship wordt naast de technisch inhoudelijke modules ook in gegaan op de ontwikkeling van soft-skills van de deelnemers. De modules die in het traineeship aan bod komen zijn afgestemd op de opleidingseisen in de kwaliteitscriteria 2.1.

Het lesprogramma van het traineeship bestaat totaal uit 17 lesdagen. In deze lesdagen komen totaal 16 modules (onderwerpen), één praktijk dag, een oefenexamen en het examen aan bod.

De basis van deze opleiding wordt gegeven door gerenommeerde hoofddocenten. Medio maart 2019 zal de opleiding opnieuw starten. Het maximale aantal inschrijvingen is beperkt. Schrijf u daarom snel in!

Meer weten?  Neem contact met ons op via 040-2949005 of via Opleidingen@Omgevingsdienstnederland.nl

 Kijk voor meer informatie ook eens op onze site over de traineeships.

 

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemersloket