Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Gemeente Amsterdam sluit overeenkomst met Omgevingsdienst Nederland

Op 13 januari hebben Omgevingsdienst Nederland (onderdeel van Lybrae Nederland) en de gemeente Amsterdam samen de contracten getekend voor de uitbesteding van omgevingsvergunningen. De opdracht betreft het uitbesteden van (vergunning) dossiers.

Op jaarbasis verwacht de Gemeente Amsterdam 1000 dossiers uit te zetten, verdeeld over alle stadsdelen van de gemeenten. Met een initiële looptijd van twee jaar zijn wij erg blij met deze samenwerking!

De gemeente Amsterdam heeft deze aanbesteding uitgezet zodat de vergunningenteams van de stadsdelen bij piekbelasting de volledige behandeling van dossiers voor aanvragen omgevingsvergunningen kunnen uitbesteden. De gemeente Amsterdam hecht veel waarde aan een hoge dienstverlening aan de stadsdelen en de zorg voor een veilige stad. Daarom is de keuze op Omgevingsdienst Nederland als contractpartner gevallen.

Voor de gemeente Amsterdam, en andere opdrachtgevers, heeft Omgevingsdienst Nederland de gehele backoffice ingeregeld om het behandelen van aanvragen uit te voeren conform de stedelijke procedures en werkwijze. Met onze adviseurs bieden wij de gemeente Amsterdam een robuuste en deskundige partner als verlenging van de eigen organisatie!

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket