Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Een sprong in het diepe wagen en er een carrière in het civiele werkveld aan over houden!

We spreken Tom (26) over de start van zijn carrière bij Lybrae en zijn passie voor landschapsontwerp.

De start van mijn loopbaan
Na het afronden van mijn studie als Landschapsontwerper aan de HAS Hogeschool te ’s-Hertogenbosch, was er weinig werk te verkrijgen binnen mijn vakgebied. Ik ben daardoor langer blijven werken bij mijn bijbaan in de rol van teamleider bij Albert Heijn. Zo had ik meer tijd om na te denken over wat ik wilde gaan doen - met de kennis die ik tijdens mijn studie had opgedaan - in mijn verdere loopbaancarrière.

Het civiele werkveld
Destijds kwam ik in contact met Kim Stevens, accountmanager bij Lybrae. Kim heeft na de kennismaking voorgesteld om in het werkveld van civiele techniek aan de slag te gaan. Na het bezoeken van een aantal gemeenten ben ik uiteindelijk gestart bij Lybrae voor mijn eerste project bij  Gemeente Veldhoven in de rol van Werkvoorbereider en Landschapsontwerper.

Keuzes die ik niet voor mogelijk had gehouden
Zonder Lybrae had ik de keuze om te gaan werken als civiel werkvoorbereider nooit gemaakt, maar wat ben ik blij dat ik deze ‘sprong in het diepe’ gewaagd heb! Op het project bij gemeente Veldhoven heb ik twee jaar lang met veel plezier gewerkt en mijn kennis en ervaring als landschapsontwerper kunnen toepassen in combinatie met het civieltechnische werkveld. Zo heb ik mooie opdrachten mogen realiseren en ben ik een nieuwe opleiding gestart om me verder te specialiseren. Ik heb de afgelopen periode ontzettend veel geleerd en mooie stappen gemaakt in mijn carrière. Allemaal stappen die ik niet voor ogen had maar wel op mijn pad zijn gekomen dankzij het netwerk van Lybrae.

Een groot netwerk biedt veel kansen en brengt je in contact met professionals in je eigen werkveld én daarbuiten. Ik kan eenieder adviseren om daar gebruik van te maken, het brengt je namelijk verder dan dat je zelf voor mogelijk houdt.

Onderstaande foto geeft een project weer waaraan ik gewerkt heb. Ontzettend gaaf om een in eerste instantie hier een tekening en visualisatie van te maken om het vervolgens gerealiseerd te zien worden.

WhatsApp-Image-2020-06-12-at-14-57-55.jpeg

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket