Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Een ode aan alle zorgverleners

// Dit is een ode aan het verplegend personeel, aan de doktoren. Aan alle mensen die onze gezondheidszorg draaiende houden.


Er zijn ontzettend veel kanjers in de zorg, je kent ze zelf vast ook of misschien ben je er zelf een. Ook veel van onze eigen collega’s hebben partners die in de zorg werkzaam zijn.

Iemand die er voor jou is, die je geruststelt en even laat voelen: ‘het komt allemaal goed’. Of het nu een arts, verpleegkundige, verzorgende, vrijwilliger, iemand van de back-office is, je bent zo’n kanjer in de zorg eeuwig dankbaar. Zij maken het verschil. Artsen, verpleegkundigen, verzorgenden, vrijwilligers die zelf een enorm risico lopen om het coronavirus op te lopen, en maar hopen dat zij én hun naasten waar ze na een lange dienst weer bij thuiskomen, buiten schot blijven. Ze doen tenslotte ‘gewoon’ hun werk. 

Maar tegelijkertijd staan we ook stil bij hun partners en dierbaren die hen ondersteunen en op de been houden in deze heftige tijden. Aan iedereen die op dit moment de wereld draaiende houdt: hulde aan jullie allemaal!

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket