Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Als adviseur aan de slag voor Gemeente Weert

“Tijdens het eerste gesprek, wist ik dat dit een mooie vervolgstap zou zijn”

Vanaf maart hebben we nieuwe collega Jeroen aan het team van Lybrae mogen toevoegen als adviseur stedelijk water- en rioolbeheer. Het eerste project van Jeroen start bij gemeente Weert. Jeroen is 44 jaar oud en heeft samen met zijn partner een zoontje van 5 jaar oud. Voor een periode van 10 jaar is Jeroen werkzaam geweest als Adviseur bij de Gemeente Beekdaelen met als specialisaties water en riolering. “Afgelopen jaar kwam ik tot het besef dat ik  toe was aan vernieuwing. Ik besloot eens wat rond te vragen in mijn netwerk en werd  getipt over Lybrae. Na het telefoontje met Richard, recruiter bij Lybrae, was ik benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen Lybrae. Tijdens het eerste gesprek wist ik dat dit een mooie vervolgstap zou zijn. Je kunt in alles merken dat Lybrae veel aandacht besteedt aan het binden en boeien van haar medewerkers. De persoonlijke benadering, open en fijne communicatie en het gevoel op waarde geschat te worden maar ook de ‘kleine’ dingen als een gepersonaliseerde contractmap die al klaar lag bevestigden mijn gevoel, waardoor ik de overstap gemaakt heb.

Vanaf deze maand ga ik via Lybrae op projectmatige basis voor de Gemeente Weert intern aan de slag met operationele uitvoeringsprocessen op het gebied van beheer en onderhoud. Ook advisering over ruimtelijke ontwikkelingsplannen en innovatieve aspecten behoren daar tot mijn werkzaamheden. Ik ben benieuwd hoe mijn eerste paar weken eruit gaan zien, ik kijk er in ieder geval erg naar uit”, aldus Jeroen.

Wij heten je van harte welkom bij Lybrae en wensen je heel veel succes en vooral veel (werk)plezier in jouw nieuwe uitdaging!

Ben jij ook benieuwd hoe Jeroen zijn eerste periode gaat ervaren? Houd onze kanalen goed in de gaten, over een paar weken updaten we je graag!

voor-linkedin.png

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket