Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Afstudeer en sollicitatiestress?

Ben jij een vierdejaars student en volg jij een opleiding in Bouw of Milieukunde? Wij zitten op het puntje van onze stoel om jou te helpen met de eerste stap in jouw carrière!

Wij bij Lybrae kunnen ons voorstellen dat het in deze bijzondere periode nóg lastiger is, om na het afronden van je studie een baan te vinden die bij jou past. Voor veel organisaties valt het werk stil en worden dus ook sollicitatieprocedures stilgelegd. Maar bij Lybrae
werken we hoofdzakelijk voor overheden, waar het werk, ook onder deze omstandigheden, gewoon doorgaat. We realiseren groei en zijn daarom op zoek naar nieuwe young professionals die ons team binnen onze specialismes milieu-en bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht kunnen versterken!

Werken & betaald verder leren tijdens een traineeship?
We bieden diverse traineeships die perfect aansluiten bij een startende professional zoals jij. Dit is jouw kickstart in de wereld van milieu-en bouwkunde binnen de adviesbranche.

Voor deze traineeships zoeken wij ambitieuze en enthousiaste studenten die zich verder willen ontwikkelen tot allround milieu of bouwkundige. Je krijgt de mogelijkheid om binnen verschillende type overheden op diverse projecten mee te werken en wordt hierbij ondersteund door ervaren professionals uit het vak. Je wordt klaargestoomd om uiteindelijk zelfstandig zorg te dragen voor de advisering aan collega’s en het bestuur op het gebied van vergunningen, toezichtstaken en de bijbehorende procedures.

Klinkt interessant, toch?
Graag komen we in contact met jou om een oriënterend gesprek aan te gaan over je vervolgstappen tijdens de start van jouw carrière! Je kunt bellen of appen naar Eline van Koll via 06 42 64 27 91 of je interesse kenbaar maken via e.van.koll@lybrae.nl. Uiteraard ben je altijd welkom om vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken! Wij wensen je heel veel succes met afstuderen en kijken uit naar je berichtje!

Benieuwd naar onze organisatie en de vacatures voor onze traineeships?

Bekijk hier de vacature voor trainee bouwkunde. 
Bekijk hier de vacature voor trainee milieukunde.

 Lybrae-traineeship-logo.png

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemerloket