Lybrae op LinkedIn Lybrae op Instagram
search

Dé consultants in

PROJECTCONSULTANCY- EN ADVIESBUREAU

Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met dé consultants in: bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek, milieu en bestuursrecht.

Onze organisatie draait om mensen, ieder met eigen kwaliteiten en specialismen. Zij zijn de sleutel tot succes. Onze specialisten zetten kennis in met daadkracht. Daarin zijn we leidend en daar zijn we trots op! Door opleidingen en trainingen wordt vakinhoudelijke kennis op hoog niveau gehouden en worden sociale vaardigheden ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers dé consultant zijn binnen hun vakgebied. Onze ervaren consultants zijn flexibel inzetbaar, werken op projectbasis, on-site bij opdrachtgevers, maar zijn in dienst van Lybrae. Ieder met eigen kwaliteiten en specialismen.

Kennis inzetten met daadkracht
Lybrae is leidend op het gebied van projectmanagement, projectdetachering en interim management binnen het fysieke- en juridische domein bij de overheid. Onze consultants ontzorgen bij kennis- en capaciteitsvraagstukken. Zij participeren in zeer uiteenlopende projecten. Soortgelijke projecten voeren wij ook uit voor het bedrijfsleven zoals voor: advies- en ingenieursbureaus, woningcorporaties en projectontwikkelaars

ONZE OPDRACHTGEVERS

Lybrae werkt landelijk voor verschillende opdrachtgevers binnen het fysieke en juridische domein bij overheden en het bedrijfsleven.

Urenregistratie Bel me terug Stuur ons een e-mail Werknemersloket